Extraordinary General Meeting / Ylimääräinen yhtiökokous

Adrian Harel (adrian.harel a medicortex.fi), Mar 23rd 2022

Medicortex is organizing an Extraordinary General Meeting which will be held on 31 March 2022 at 1 p.m. in company's premises in Turku, Finland. An invitation with annexes is sent to the shareholders. Shareholders intending to attend must notify to medicortex a medicortex.fi no later than 29th March 2022, 12:00 noon Finnish time. (This is an additional shareholder meeting and it is not replacing the Annual meeting).

Medicortex järjestää ylimääräisen yhtiökokouksen 31.3.2022 klo 13:00 Turussa yhtiön tiloissa. Kokouskutsu liitteineen lähetetään osakkaille. Osakkaiden, jotka haluavat osallistua, tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostilla medicortex a medicortex.fi viimeistään 29.3.2022 klo 12:00. (Kyseessä on ylimääräinen kokous, joka ei korvaa varsinaista yhtiökokousta).Back