Medicortex on innovatiivinen biotekniikkayritys. Tavoitteenamme on kehittää biologisiin merkkiaineisiin perustuva pikatesti aivovammojen toteamiseksi. Toinen tavoitteemme on kehittää lääkehoito aivovammojen hoitoon.

Tietoa sijoittajille

Yhtiö pitää listautumisannin

Medicortex Finland Oyj:llä on käynnissä listautumisanti, joka alkoi 13.6.2022. Yhtiö aikoo hakea listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Listautumisannissa voi sijoittaa 22.6.2022 asti.

Listautumisannin ja Yhtiön First Northiin Listautumisen tavoitteena on edistää Medicortexin taloudellisia mahdollisuuksia kehittää aivovammojen havaitsemiseen tarkoitettujen diagnostisten tuotteiden kehitystä. Sen lisäksi Listautumisannin tarkoituksena on laajentaa Yhtiön omistuspohjaa ja tarjota uusille ja vanhoille osakkeenomistajille mahdollisuus käydä kauppaa Medicortexin osakkeilla sekä parantaa Medicortexin osakkeiden käytettävyyttä maksuvälineenä mahdollisissa strategisissa yrityskaupoissa.

Lisää tietoa listautumisannista ja kuinka sijoittaa löytyy yhtiön viralliselta listautumisanti-sivulta: https://sijoittajat.medicortex.fi/

Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan annin merkintäpaikkana toimivan Nordnet Bank AB:n sivulle:

https://www.nordnet.fi/fi/medicortex


Informaatiota sijoittajille

  1. Miksi sijoittaa
  2. Miten testipakkauksemme auttaa ihmisiä?
  3. Tutustu meihin PowerPoint esityksen ja Yhtiöesitteemme avulla
  4. Täältä löydät viimeisimmän tilinpäätöksemme