Medicortex on innovatiivinen biotekniikkayritys. Tavoitteenamme on kehittää biologisiin merkkiaineisiin perustuva pikatesti aivovammojen toteamiseksi. Toinen tavoitteemme on kehittää lääkehoito aivovammojen hoitoon.

Yhtiön hallitus

Hallitus vastaa Yhtiön hallinnosta sekä Yhtiön toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Hallitus vastaa siitä, että yhtiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen valitsee Yhtiön yhtiökokous.

Adrian Harel

Dr. Adrian Harel

Hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, Medicortexin perustaja

Hallituksen jäsen vuodesta: 2014

Koulutus: Neurobiologian tohtori (Weizmann Institute of Science, Israel). Kauppatieteiden maisteri (University of Haifa, Israel). Postdoc (Washington University School of Medicine and Searle, St. Louis Missouri).

FT Harelilla on useiden vuosien kokemus lääke- ja bioteknologiateollisuudesta, laaja lääketutkimus- ja tuotekehitysosaaminen, sekä GMP-tuotannon ja -valmistuksen tietämys. Hän yhdistää onnistuneesti tieteellisen koulutuksen ja laajan alan kokemuksen. Harel on työskennellyt useissa johtotehtävissä, mm. ProNeuronin toimitusjohtajana, jossa hän johti yli 20 tutkijan tutkimusdivisioonaa. Lisäksi hän oli viimeisessä tehtävässään ennen Medicortexia New Yorkin julkisesti noteeratun BrainStorm Cell Therapeuticsin (BCLI) toimitusjohtaja.

Osakkeiden määrä Medicortexissa: 9 435 650 osaketta

Adrian Harel ei ole riippumaton Yhtiöstä eikä sen merkittävistä osakkeenomistajista.


Anna Tenstam

Anna Tenstam

Hallituksen jäsen

Hallituksen jäsen vuodesta: 2021

Education: Filosofian maisteri (Uppsalan yliopisto, Ruotsi). Kauppatieteiden maisteri (IMD, Lausanne, Sveitsi).

Anna Tenstamilla on yli 30 vuoden kokemus johtamisesta farmaseuttisella alalla. Useiden johtohenkilötehtävien lisäksi hän on ollut osallisena globaalien sekä paikallisten jakeluverkostojen rakentamisessa ja hallinnoinnissa. Tenstam on myös toiminut vanhempana neuvonantajana ja varainhankinnan johtajana farmaseuttisen ja lääkekehitysalan yrityksissä. Hän on Female Health Networkin kansallinen projektinvetäjä ja Powerface business networkin jäsen. Lähiaikoina hän on keskittynyt lääketieteelliselle alalle haluavien, motivoituneiden henkilöiden mentorointiin, sekä nuorien yrittäjien valmentamiseen Ruotsissa.

Osakkeiden määrä Medicortexissa: 7000 osaketta

Anna Tenstam on riippumaton Yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.


Ng Www

Nils Grönberg

Hallituksen jäsen

Hallituksen jäsen vuodesta: 2024

Grönbergillä on yli 30 vuoden kokemus johtamisesta. Hän on toiminut johtotehtävissä useissa isoissa ja pienemmissä säätiöissä ja yrityksissä Turun alueella. Lisäksi Grönbergillä on osaamista myynnin johtamisesta, verkostoitumisesta, sijoittamisesta ja varainhankinnasta.

Osakkeiden määrä Medicortexissa: 0 osaketta

Nils Grönberg on riippumaton Yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.


Vr P Www

Ville Ranta-Panula

Hallituksen jäsen

Hallituksen jäsen vuodesta: 2024

Koulutus: Filosofian maisteri (Turun yliopisto). Kauppatieteiden maisteri (Turun yliopisto).

Ranta-Panula on kokenut ja maailmanlaajuisesti verkostoitunut lääke- ja yrityskehityksen ammattilainen, jolla on kokemusta lääketeollisuudesta. Tällä hetkellä hänen tehtävänsä on CRST Oy:n kaupallinen johtaja. Ranta-Panula on sertifioitu hallituksen jäseneksi ja hän on Turun Hallituspartnerit ry:n hallituksen jäsen. Hänellä on asiantuntemusta budjetoinnista, liiketoimintastrategiasta, kliinisistä tutkimuksista ja myynnistä.

Osakkeiden määrä Medicortexissa: 0 osaketta

Ville Ranta-Panula on riippumaton Yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.