Medicortex on innovatiivinen biotekniikkayritys. Tavoitteenamme on kehittää biologisiin merkkiaineisiin perustuva pikatesti aivovammojen toteamiseksi. Toinen tavoitteemme on kehittää lääkehoito aivovammojen hoitoon.

Yhtiön johtoryhmä

Yhtiön johtoryhmään kuuluu toimitusjohtajan lisäksi neljä henkilöä (lääketieteellinen johtaja, talousjohtaja, tutkimusjohtaja ja operatiivinen johtaja). Toimitusjohtaja hoitaa Yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Adrian Harel

Dr. Adrian Harel

Toimitusjohtaja, yhtiön perustaja, hallituksen jäsen

Toimitusjohtaja vuodesta: 2014

FT Harel on neurobiologian tohtori (Weizmann Institute of Science, Israel) sekä kauppatieteiden maisteri (University of Haifa, Israel). Harelilla on useiden vuosien kokemus lääke- ja bioteknologiateollisuudesta, kattava tietotaito lääketutkimuksesta ja tuotekehityksestä, sekä GMP-tuotannon ja -valmistuksen tietämys. Hän yhdistää onnistuneesti kattavan tieteellisen koulutuksen ja laajan alan kokemuksen. Lisää tietoa ks. Hallitus.


Marten Kvist

Dr. Mårten Kvist

Lääketieteellinen johtaja, hallituksen jäsen

Lääketieteellinen johtaja vuodesta: 2021 (Chief Medical Officer), 2015 (Medical Director)

LKT Kvist on arvoltaan dosentti Turun yliopistossa (yleislääketiede) ja Lapin yliopistossa (julkinen terveydenhuolto), sekä lääketieteen ja kirurgian tohtori (Turun yliopisto). Kvistillä on kunnioitettava ura lääketieteen alalla. Lisää tietoa ks. Hallitus.


Lasse Valimaa

Dr. Lasse Välimaa

Tutkimusjohtaja

Tutkimusjohtaja vuodesta: 2021 (Chief Scientific Officer), 2015 (Head of R&D)

Lasse Välimaa on koulutukseltaan filosofian tohtori (FT) molekulaarisen biotekniikan ja diagnostiikan alalta. Välimaalla on käytännön kokemusta diagnostisten testien kehittämisestä. Hänellä on sekä analyyttistä ja biokemiallista tietämystä, että käytännön kokemusta


Oskar Haavisto

Oskar Haavisto

Operatiivinen johtaja

Operatiivinen johtaja vuodesta: 2021 (jota ennen tutkimuskoordinaattori vuodesta 2018)

Oskar Haavistolla on filosofian maisterin tutkinto molekulaarisesta bioteknologiasta ja diagnostiikasta (Turun yliopisto). Haavistolla on käytännön kokemusta ja tietotaitoa immunomääritys-diagnostiikasta ja terapeuttisten vasta-aineiden kehityksestä.