Medicortex on innovatiivinen biotekniikkayritys. Tavoitteenamme on kehittää biologisiin merkkiaineisiin perustuva pikatesti aivovammojen toteamiseksi. Toinen tavoitteemme on kehittää lääkehoito aivovammojen hoitoon.

Yhtiön johtoryhmä

Yhtiön johtoryhmään kuuluu toimitusjohtajan lisäksi kaksi henkilöä: tutkimusjohtaja ja operatiivinen johtaja. Toimitusjohtaja hoitaa Yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Adrian Harel

Dr. Adrian Harel

Toimitusjohtaja, yhtiön perustaja, hallituksen jäsen

Toimitusjohtaja vuodesta: 2014

FT Harel on neurobiologian tohtori (Weizmann Institute of Science, Israel) sekä kauppatieteiden maisteri (University of Haifa, Israel). Harelilla on useiden vuosien kokemus lääke- ja bioteknologiateollisuudesta, kattava tietotaito lääketutkimuksesta ja tuotekehityksestä, sekä GMP-tuotannon ja -valmistuksen tietämys. Hän yhdistää onnistuneesti kattavan tieteellisen koulutuksen ja laajan alan kokemuksen. Lisää tietoa ks. Hallitus.


Lasse Valimaa

Dr. Lasse Välimaa

Tutkimusjohtaja

Tutkimusjohtaja vuodesta: 2021 (Chief Scientific Officer), 2015 (Head of R&D)

Lasse Välimaa on koulutukseltaan filosofian tohtori (FT) molekulaarisen biotekniikan ja diagnostiikan alalta. Välimaalla on käytännön kokemusta diagnostisten testien kehittämisestä. Hänellä on sekä analyyttistä ja biokemiallista tietämystä, että käytännön kokemusta.


Pihla Miettinen

Pihla Miettinen

Operatiivinen johtaja

Operatiivinen johtaja vuodesta: 2023 (jota ennen tutkimuskoordinaattori vuodesta 2022)

Pihla Miettisellä on filosofian maisterin tutkinto neurotieteistä (Turun yliopisto). Miettisellä on käytännön kokemusta ja tietotaitoa molekyyli- ja solutason neurotieteistä sekä aivokuvantamismetodeista.